Bert Godding Tuinaanleg en Onderhoud Achtergrond

Diensten

Tuinontwerp

Met een ontwerp/schets kan een eigen sfeer gecreƫerd worden naar uw eigen smaak. Zo kunt u een typische Engelse landschapsstijl kiezen, een Frans sfeertje of een Japanse uitstraling door de combinatie van elementen, zoals waterpartijen, overkappingen en/of pergola's cq. tuinhuisjes. Ook luxe elementen als een Jacuzzi en buitenkeuken behoren tot de mogelijkheden.

Tuinaanleg

Aan de hand van een met u besproken plan (schets/ ontwerp) leg ik op het afgesproken tijdstip en in de afgesproken periode de gehele tuin aan, inclusief de gekozen elementen, welke zo nodig na afspraak rechtstreeks bij u worden afgeleverd. Bij die aanleg worden als dat nodig blijkt door mij "teamleden" ingeschakeld.

Tuinonderhoud

Om uw tuin in een goede conditie te houden is een periodieke onderhoudsbeurt verstandig. Dat kan veelomvattend zijn, maar ook ad hoc kunnen schoffelen, grasmaaien, hagen scheren, snoeien, gazon onderhoud, vijveronderhoud worden afgesproken. De afspraak kan op maat gemaakt worden.

Tuinrenovatie

Het is niet altijd nodig uw gehele tuin aan mijn zorgen over te laten. Ook kleine(re) aanpassingen of reparaties van tuinelementen behoren tot mijn werkzaamheden. Zo kan een verzakte tuinmuur of bestrating een doorn in uw oog zijn , waar ik u vanaf kan helpen.